gokkennederland.com
Bwin
BETFAIR AFFILIATES

Betfair Affiliates

BetFair Affiliates

Waarom aanmelden bij Betfair Affiliates?

Waarom zou jij je aanmelden bij het Betfair Affiliates programma?

Hieronder zal je snel duidelijk waarom:

  • Verdien tot 35% winst bij Betfair Affiliates
  • Wordt onderdeel van de volgende generatie van online sportweddenschappen
  • Verdien een levenslange commissie van door jou aangebrachte spelers bij Betfair Affiliates
  • Verdien aan alle Betfair producten
  • Er is geen negative carryover. Een negatieve balans wordt dus elke maand opgeschoond.
  • Volledig ondersteuning van goede managers

Registreer nu!

Hoeveel commissie ontvang ik bij Betfair Affiliates?

Beloningsplan
Cross Product Revenue Share
Het beloningsplan is eenvoudig en biedt jou de kans om een commissie van alle Betfair producten te verdienen. Je verdient een commissie van alle door jou aangebrachte spelers via Betfair Affiliates.

SPORT EXCHANGE
Year 1 30%
Year 2 20%
Year 3 15%
Year 4 15%
Year 5 15%

SPORT FIXED ODDS
30% - LEVENSLANG

Commissie
  POKER CASINO GAMES
Maandelijkse revenue share 30% 30% 30%

Registreer nu!

Net Revenue commissie wordt levenslang uitbetaald voor alle spelers die zich via jou link registreren. Voor Exchange betting ontvang je de eerste vijf jaren een commissie.

Als het totaal van je commissie van alle door jou aangebrachte spelers een bepaalde drempel overschrijdt in een bepaalde maand, dan ga je naar de volgende Level en verdien je een verhoogde commissie voor alle producten.

CPA (cost-per-acquisition): neem contact op met je manager om een CPA plan af te spreken

Daarnaast biedt Betfair Affiliates 3% commissie op verdiensten van alle affiliates die onder jou gaan werken.

Over Betfair

Betfair is de grootste speler ter wereld in de weddenschapruilhandelmarkt. Betfair is gevestigd in Londen in Engeland. Sinds Betfair is opgericht in juni 2000 zijn ze de grootste bookmaker van Engeland geworden. Ook is Betfair de grootste weddenschapruilhandelwebsite van de wereld. Betfair heeft momenteel meer dan een miljoen klanten en een omzet van meer dan €70 miljoen per week.

Sportweddenschappen

Betfair biedt spelers de mogelijkheid om een sportweddenschap af te sluiten met en tegen elkaar. De sportweddenschappen worden bij Exchange betting door de spelers geplaatst, in plaats van de bookmaker. De spelers bepalen de quoteringen. Spelers kunnen backen en layen.

Fixed odds

Uiteraard is het sinds 2012 ook mogelijk om bij Betfair normale weddenschappen te plaatsen, zogenaamde Fixed odds. Het voordeel hier van is dat je als speler geen commissie hoeft te betalen aan Betfair.

Cash out

Bij Betfair heb je als speler de mogelijkheid om je winst al voor het einde van de wedstrijd te innen. Je ontvangt dan natuurlijk niet de volledige winst, maar je hebt dan ook geen risico op een tegendoelpunt meer. Deze 'Cash out' functionaliteit is uniek in de wereld van online sportweddenschappen.

Exchange betting

Betfair brengt bij Exchange betting spelers bij elkaar zie het tegenovergestelde verwachten. De één verwacht een overwinning, terwijl de ander een verlies of gelijkspel verwacht. De quoteringen worden door de spelers zelf bepaald. Een speler kan op deze manier zelf voor bookmaker spelen. Dit heet layen. Doordat spelers zelf voor bookmaker spelen, zijn de quoteringen altijd hoger dan bij een gewone bookmaker. Het is een soort vraag en aanbod. Daarbij rekent Betfair uiteraard wel een commissie van 5%, afhankelijke van de status van de speler. Hoe meer de speler speelt, hoe lager de commissie. Het minimumpercentage is 2%.

Bwin