gokkennederland.com
Bwin
ROYAL PANDA AFFILIATES

Royal Panda Affiliates

Royal Panda Affiliates

Waarom aanmelden bij Royal Panda Affiliates?

Bij Royal Panda Affiliates ben je als affiliate het online reclamebord voor Royal Panda. Men stelt hiervoor mooie banners en links beschikbaar. Royal Panda Affiliates kan een waardevolle bron zijn voor trouwe, regelmatig stortende spelers. Het is de missie om je ervan te verzekeren dat de door jou aangebrachte spelers jou veel geld opleveren. De eerste 2 maanden ontvang je zelfs een commissie van 50%!

Registreer nu!

Waarom aanmelden bij Royal Panda Affiliates? Lees hier waarom!

 • Bij Royal Panda Affiliates weet men wat jou gelukkig maakt.
 • Je ontvangt een levenslange commissie.
 • Royal Panda Affiliates steelt nooit van hun affiliates. Elke aangebrachte speler lever jou als affiliate direct geld op.
 • Zeer goede commissies, inclusief 50% commissie in de eerste 2 maanden.
 • Men gebruikt de meest gangbare en populaire uitbetalingsmethoden.
 • Bij Royal Panda Affiliates beschik je over zeer veel promotie materiaal, waardoor je je doelgroep optimaal kunt benaderen.
 • Geen negative carry-over. Een negatieve balans wordt niet meegenomen naar de volgende maand.
 • De cookie tijd is maar liefst 14 dagen.
 • Cookies worden niet overschreven bij een nieuw bezoek.
 • Geen kleine lettertjes of vervelende voorwaarden.
 • Het affiliateprogramma is helemaal gratis!
 • Dagelijks bijgewerkte statistieken via NetRefer.

Royal Panda Affiliates wil niet dat je relatie alleen gebasseerd is op financiële zaken. Wanneer je een affiliate wordt, beschik je over zeer veel promotie materiaal. Men blijft dit materiaal altijd ontwikkelen en vernieuwen, zodat jij hun producten op de meest effectieve manier kunt blijven promoten. Het team is altijd beschikbaar om je te helpen bij problemen of vragen.

Behalve dat Royal Panda spelers waar voor hun geld geeft, geven ze de spelers ook de kans om unieke prijzen te winnen. Deze promoties en prijzen kun jij goed gebruiken om spelers aan te trekken. Op deze manier zijn de spelers, Royal Panda Affiliates en jij zelf tevreden!

Registreer nu!

Hoeveel commissie ontvang ik bij Royal Panda Affiliates?

Bij Royal Panda Affiliates hebben ze een gedachte wat betreft commissies: een levenslange commissie die ook echt voor het hele leven is! Dit betekent dat wanneer je je aanmeld, zij je ervan verzekeren dat je een eerlijk deel van de door jou aangebrachte spelers verdiend. Je ontvangt een commissie zolang de speler blijft spelen, dat kan dus je hele leven zijn.

Hieronder staat het levenslange commissie plan:

Net revenue/maand Maximum aanbreng commissie
€0 - €5,000 35% (25% + 10% bonus)
€5,001 - €10,000 40% (30% + 10% bonus)
€10,001 - €30,000 45% (35% + 10% bonus)
€30,000 + 50% (40% + 10% bonus)
Eerste 2 maanden 50%

Nieuw stortende spelers bonus Bonus commissie
10 - 24 5%
25 - 49 7.5%
50+ 10%

Registreer nu!

Er zijn geen misleidende disclaimers of kleine lettertjes in de voorwaarden van Royal Panda Affiliates. Wanneer je een speler aanbrengt via je link of banner, dan ontvang je een eerlijk deel van de opbrengst.

In de online gaming industrie weet je dat je niet altijd gelukt kunt hebben. Het kan wel eens voor komen dat een speler een flinke winst maakt, waardoor jou balans in een bepaalde maand negatief wordt. Bij Royal Panda Affiliates wordt het negatieve saldo aan het eind van de maand kwijtgescholden, zodat je de volgende maand weer gewoon winst kunt maken. Hierdoor heb je niet te lang last van een grote winst van één van je spelers. Met andere woorden: bij Royal Panda Affiliates geldt geen negative carry-over.

Welke uitbetalingsmethoden heeft Royal Panda Affiliates?

Men betaalt uit via bankoverschrijving, Neteller of Skrill.

TwentyOne Casino