gokkennederland.com
Bwin
BINGO TIPS/STRATEGIE

Wat zijn de beste bingo tips en strategieën?

Als je bingo gaat spelen dan zijn er een paar bingo strategie elementen die je kan gebruiken om je win kansen te vergroten.

Bingo

Wat is bingo?

Lees hier wat bingo is.

Beperk je concurrentie

In sommige casino spellen is de hoeveelheid die je kunt winnen afhankelijk van het aantal spelers waar je tegen speelt. In bingo is dit meestal niet het geval. Hierdoor moet je proberen om een bingo spel te zoeken waarin je tegen zo min mogelijk tegenstanders speelt. Dit geeft je de beste win kansen. Een manier om tegen een beperkt deelnemersveld te spelen is door doordeweeks of op rare tijdstippen te spelen, op tijden wanneer minder spelers beschikbaar zijn om te spelen.

Speel meerdere kaarten

Des te meer kaarten je speelt, des te meer geld je kan winnen. In sommige gevallen kun je duurdere kaarten kopen voor grotere prijzen. Vaak is het zo dat door de evenredige stijging in de waarde van de prijzen het kosteffectiever is om meerdere goedkopere kaarten te kopen om zo meer kans op een prijs te maken dan wanneer je één kaart voor een hogere prijs aanschaft.

Ken je bingo

Voordat je aanschuift om bingo te spelen moet je jezelf informeren over de prijzen en hoe je deze kunt winnen (soms worden er bijvoorbeeld andere prijzen toegekend voor nummercombinaties anders dan gewoon een enkele rij). Ken het spel voordat je het speelt.

BetFair