Kwalificeer voor 7 dagen lang gratis spins en speel op 2 nieuwe online gokkasten tot 16 mei 2016 bij

Mr Green

Laatste kans om te kwalificeren voor 7 dagen lang gratis spins!

MrGreen houdt er van om spelers te zien spelen op gokkasten tijdens het tuinfeest, want men heeft de beste fruitautomaten ter wereld. Om spelers tegemoet te komen bij gokkasten die ze nog niet kennen, geeft MrGreen maar liefst 7 dagen lang elke dag gratis spins weg!

De laatste week van het tuinfeest start op 10 mei en eindigt op 16 mei 2016. Tijdens het tuinfeest kun je spelen op bekende gokkasten als Gonzo's Quest, Flowers, Aloha Cluster Pays en Guns 'n Roses. Het enige wat je hoeft te doen voor 7 dagen gratis spins, is te spelen met ten minste €20.

Lees hier meer informatie over het tuinfeest met gratis spins van MrGreen.

2 nieuwe online gokkasten

MrGreen introduceert in de laatste week van het tuinfeest 2 nieuwe online gokkasten: Wolfpack Pays en Fire Horse.

Het gejank van de wolven roept spelers om te jagen op grote winsten. Spelers ondergaan een wild avontuur op de nieuwe gokkast van leverancier NyxGen. Het thema is bijna gelijk aan Untamed Wold Pack van Microgaming, dus ook deze gokkast zit vol bonus rondes. Wolfpack Pays heeft een uniek On a Roll bonus ronde waar spelers hun winkansen kunnen laten toenemen door telkens nieuwe combi's te maken. Wordt jij de leider van de wolven?

Zadel je paard op en galloppeer naar de jackpot in de nieuwe gokkast van leverancier IGT. Fire Horse is een vernieuwde uitgave van de mega populaire gokkast Siberian Storm. Op deze online gokkast zijn maar liefst 720 manieren om geld te winnen! Ook zijn er Free spins bonus rondes, Stacked Wild's en de populaire MultiWay Xtra. Je zult terug komen met je paarden volgepakt met winst!

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 10-05-2016 00:00 | Bijgewerkt op: 10-05-2016 | Door: Patrick

Deel 'Kwalificeer voor 7 dagen lang gratis spins en speel op 2 nieuwe online gokkasten tot 16 mei 2016 bij MrGreen'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Kwalificeer voor 7 dagen lang gratis spins en speel op 2 nieuwe online gokkasten tot 16 mei 2016 bij MrGreen