Win Bose QuietComfort headphones en veel gratis spins tot 18 juli bij MrGreen

Mr GreenMensen die van surfen houden kunnen deze week met MrGreen op een wild en nat avontuur gaan tijdens de Aloha Party Roulette promotie. Daarbij kun je veel gratis spins winnen + Bose Headphones!

Je hoeft als speler simpelweg 20 ronden te spelen op de Aloha Party Roulette tafel om te kwalificeren voor 50 gratis spins op gokkast Aloha Cluster Pays. Ook verdien je daarmee één ticket voor de verloting van de Bose Headphones!

In de hele periode kun je maximaal 150 gratis spins winnen op Aloha Cluster Pays. Het aantal tickets dat je kan verdienen is echter onbeperkt. Dus hoe meer ronden je speelt, hoe groter de kans is dat jij de Bose QuietComfort 25 Acooustic Noise Cancelling Headphones gaat winnen!

De promotieperiode is van 14 t/m 18 juli 2016 bij MrGreen. Op 19 juli zal de winnaars van de koptelefoons willekeurig getrokken worden uit de tickets. 5 spelers zullen het gelukkige bericht ontvangen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 15-07-2016 12:00 | Bijgewerkt op: 15-07-2016 | Door: Patrick

Deel 'Win Bose QuietComfort headphones en veel gratis spins tot 18 juli bij MrGreen'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Win Bose QuietComfort headphones en 150 gratis spins tijdens de Aloha Party van MrGreen. De promotieperiode is van 14 t/m 18 juli en 5 spelers zullen winnen!